SULIKE

SULIKE, a sulis poénok gyűjtőhelye! KÜLDJ BE TE IS: sulike.blog.hu@gmail.com

Facen is fent vagyunk

Friss topikok

Kiszivárgott a BME-GÉK gólyatáboros listája is a lányokról!!!

2013.02.26. 21:05 D king

lista_1361909065.png_795x357

TOP SECRET!!! De mi feltörtük a kedves látogatóink kedvéért.

1 komment

Címkék: bme gólyatábor

A bejegyzés trackback címe:

https://sulike.blog.hu/api/trackback/id/tr425107252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HOK_Bela 2013.02.26. 22:35:24

A lista masik oldala.

Sosem tudhatjuk, hogy igaz-e. Jo pelda erre a sote-s lista, ami a mult heten jelent meg. Nem is golyak voltak benne felsorolva.
A hugom jar a sote-ra, ott nem is a hok szervezi a golyatabort, hanem valami hallgatoi csoport mar vagy 100 eve. A rossz nyelvek szerint azert "szivargott" ki a lista, mert a hok uj vezetese eppen ezt az "aldatlan" allapotot akarja felszamolni. Eddig a sote hok-ot egy regimodi elnok vezette, aki hagyta, hogy a tabort ez a csoport szervezze. Csakhat valtoznak az idok, a regi elnok es haverjai vegeztek vagy otthagytak a hok-ot. Az ujak pedig mindenre ki akarjak terjeszteni a "fennhatosagukat".
Fantaziat latnak a taborban. Penzt, menozest, kiralykodast es a hok klienturaepitesenek lehetoseget. Ebben volt eddig mas ez a tabor, aminek egyszer meg az utolso napjara is lemehettem, mert az akkori csajom sotes volt. Nem is ertettem, hogy ott miert beszelgetnek az egyetemrol meg ugralos csapatepitos programokrol es a csoportok beosztasarol. Nalunk az egesz a bulirol meg a csajokol szolt, no meg a meno szervezokrol meg hokosokrol. Akik kozul a fonokok nagyon jo kocsikkal jottek le.

Szoval a soten az egesz lehet egy sima lejarato kampany, hogy a hok megszerezze a tabor rendezesi jogat...

A regi sote hokosok pedig forognak a sirjukban, hogy a hokos mult immar az o oneletrajzukban sem lesz mas, mint egy fekete folt.
süti beállítások módosítása